Uvjeti i odredbe

UVJETI I ODREDBE KUPOVINE

DARMA, obrt za proizvodnju nakita
Vlasnik: Jelena Brozović
Štale 42, 51253 Bribir
OIB: 25623766070
099/741-4360
[email protected]

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, otpreme i povrata ili potraživanja robe u našoj internetskoj trgovini. Distributer robe koja se nudi na ovim stranicama je DARMA, Štale 42, 51253 Bribir. Kupac je svaki posjetitelj internetske trgovine koji odabere barem jedan proizvod, naruči i plati naručenu robu i na taj način izrazi suglasnost s ovim ugovornim uvjetima.

Opći uvjeti poslovanja za internetsku trgovinu https://elisfantasy.com u skladu su s važećim Zakonom o zaštiti potrošača dostupnim ovdje, a oni predstavljaju obavijest u skladu s člankom 43. ZZP. Naručivanjem proizvoda Kupac izražava svoj pristanak s ovim ugovornim uvjetima.

DARMA omogućuje kupnju svih artikala koji su dostupni putem web stranice https://elisfantasy.com. Proizvodi su detaljno opisani i predstavljeni, a boja proizvoda može se razlikovati zbog postavki osvjetljenja i monitora.

Cijene su izražene u eurima i ne uključuju PDV jer obrt DARMA nije u sustavu PDV-a. Prilikom dovršetka kupnje naplaćuje se cijena navedena na dan narudžbe, što znači da će sva naručena roba biti isporučena prema cijenama koje vrijede u trenutku kreiranja ponude, odnosno u trenutku kupnje. DARMA zadržava pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave i bez obzira na snižene cijene i posebne ponude.

DARMA, obrt za proizvodnju zadržava pravo promjene ovih općih uvjeta i bez prethodne najave.

Opći uvjeti poslovanja vrijede za kupovinu u internetskoj trgovini.

(Odnosi se na povrat robe i fondova, potraživanja i reklamacije)

NARUDŽBE

DARMA zadržava pravo odgoditi isporuku proizvoda ako postoji problem s plaćanjem ili ako je Kupac pružio nedovoljne podatke u vezi s isporukom. Ako naručeni proizvod nije dostupan (privremeno ili je rasprodan), kupac će biti obaviješten putem e-maila. U slučaju da je proizvod rasprodan, narudžba će biti otkazana i Kupcu će biti vraćen novac.

Sve narudžbe obrađivat će se u eurima (EUR) prema trenutnim cijenama u trenutku unošenja podataka u sustav.

Ukupni trošak vaše narudžbe je cijena naručenih proizvoda plus troškovi dostave.