Uvjeti dostave

DOSTAVA I POVRAT ROBE

DOSTAVA

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda i naplaćuju se zasebno. Za područje Republike Hrvatske dostava se naplaćuje 15,00 kn.

VRIJEME DOSTAVE

Sve narudžbe isporučujemo putem Hrvatske pošte, a očekivano vrijeme dostave je 2-3 radna dana. Otprema na otoke može potrajati i dulje, primjerice tijekom vikenda, kad se vrijeme isporuke produži na 7 radnih dana.
DARMA neće biti odgovorna i  neće se smatrati da krši ovaj Ugovor zbog kašnjenja u izvršavanju ili bilo kakvog neizvršenja bilo koje od naših obveza ako je kašnjenje ili neuspjeh bio iz bilo kojeg razloga koji je izvan naše razumne kontrole, poput loših vremenskih uvjeta ili ili zastoja u dostavi Hrvatske Pošte i sl.

TROŠKOVI DOSTAVE

Hrvatska – 15 kn

POVRAT ROBE I NOVCA

Imate pravo odustati od kupnje bez navođenja razloga; to možete učiniti u roku od 14 radnih dana od primitka robe. Ako želite iskoristiti pravo na odustajanje, pošaljite nam e-mail na elisfantasy.nakit@gmail.com ili pisanu obavijest poslanu preporučenom poštom s povratnicom na adresu: DARMA, obrt za izradu nakita, Štale 42, 51253 Bribir.
DARMA će vam vratiti cjelokupni iznos cijene, isključujući troškove slanja (trošak slanja i trošak povratne pošiljke), što je prije moguće, a u svakom slučaju najkasnije 30 dana od datuma kada je DARMA, obrt za izradu nakita obaviješten o vašoj namjeri da ostvarite pravo na povrat.