Uvjeti dostave

VRIJEME IZRADE PROIZVODA

Za svaki naručeni proizvod vrijeme izrade je maksimalno tri radna dana nakon zaprimljene uplate. Svakako to imajte na umu ukoliko vam je bitno da naš proizvod stigne do određenog datuma.

DOSTAVA

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda i navedeni su zasebno. Za područje Republike Hrvatske dostava se naplaćuje 15,00 kn. Proizvodi se šalju preporučenom pošiljkom putem Hrvatske Pošte. Nakon slanja pošiljke na vašu e-mail adresu stići će prijamni broj pomoću kojeg možete pratiti status vaše pošiljke online na stranicama HP-a: https://posiljka.posta.hr/

VRIJEME DOSTAVE

Očekivano vrijeme dostave za Republiku Hrvatsku je dva do tri radna dana. Otprema na otoke može potrajati i dulje.

Ovo se odnosi isključivo na vrijeme dostave i ne uključuje vrijeme potrebno za izradu proizvoda.

NAPOMENA

Molimo vas da navedete točne podatke za dostavu koji uključuju: puno ime i prezime, ulicu i kućni broj, mjesto i poštanski broj. Nažalost, ne možemo biti odgovorni za narudžbe koje ne stignu na odredište zbog netočnih podataka o isporuci koje dajete prilikom narudžbe.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

DARMA neće biti odgovorna i  neće se smatrati da krši ovaj Ugovor zbog kašnjenja u izvršavanju ili bilo kakvog neizvršenja bilo koje od naših obveza, ako se kašnjenje ili neuspjeh desio iz bilo kojeg razloga koji je izvan naše kontrole, poput loših vremenskih uvjeta ili zastoja u dostavi Hrvatske Pošte i sl. Međutim, svi problemi su rješivi pa nas slobodno kontaktirajte u slučaju bilo kakvih problema.

BRZA DOSTAVA

U slučaju da želite brzu dostavu kontaktirajte nas preko kontakt obrasca za dogovor prije nego što obavite kupovinu.

×