Pravila privatnosti

Tko smo mi?

Ovim Pravilima o privatnosti uređuje se način na koji DARMA, obrt za proizvodnju nakita, čiji je vlasnik Jelena Brozović, prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika web stranice https://elisfantasy.com (“Stranica”, “Web stranica”, “Usluga”). Ova se politika privatnosti odnosi na web stranicu i na sve proizvode i usluge koje nudi DARMA – obrt za proizvodnju nakita i Eli’s Fantasy web stranica.

Eli’s Fantasy može prikupljati i koristiti osobne podatke korisnika u sljedeće svrhe:

Za pokretanje i upravljanje našom web stranicom
Za poboljšanje usluge kupcima
Za prilagođavanje korisničkog iskustva
Za slanje periodičnih e-poruka

Kada koristite našu web stranicu za kupovinu potrebne su nam sljedeće informacije: ime, adresa, telefonski broj i adresa e-pošte.

Mi samo registriramo i prenosimo osobne podatke potrebne za isporuku proizvoda do vas. DARMA, obrt za proizvodnju nakita prikuplja i obrađuje osobne podatke prema postojećem zakonu o prikupljanju osobnih podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Sa svim osobnim podacima spremljenim na web stranici postupat će se vrlo pažljivo. Podaci koje pohranjujemo neće se prodavati ili koristiti u druge svrhe osim da osiguramo najbolju moguću uslugu.

Korisnici uvijek mogu odbiti dati osobne identifikacijske podatke, osim što ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane s web stranicom.

Prikupljamo i koristimo podatke kada kupujete u našem web shopu, uključujući obradu narudžbe i registraciju željenih funkcija itd., kao i slanje marketinškog materijala i drugih informacija o našim proizvodima i aktivnostima ako ste nam dali izričit pristanak. Konačno, vaše se informacije mogu upotrijebiti za istraživanje sumnje na prijevaru.

Podaci koje prikupljamo o vama:

Prikupljeni osobni podaci su: ime i  prezime, telefonski broj, adresa e-pošte, poštanska adresa i podaci o vašoj kupnji.
Vašu adresu e-pošte spremamo da bi vam poslali vam potvrdu narudžbe kao i da vas obavijestimo kada je vaša narudžba poslana.

S kim dijelimo vaše podatke?

Vaše podatke objavljujemo samo kod partnera kao što su tvrtke za dostavu (Hrvatska pošta) jer je to potrebno da ispunimo vašu narudžbu.

Eli’s Fantasy obrađuje osobne podatke u marketinške svrhe prema postojećim zakonima, uključujući zahtjev za prikupljanje vašeg pristanka prije slanja elektroničkog marketinškog materijala.

Podaci o kupcu i narudžbi zaštićeni su šifriranjem tijekom prijenosa i naknadnim pohranjivanjem. Web stranica koristi  SSL (security socket layer), industrijski standard za prijenos podataka za obradu vaše narudžbe.

Imate pravo na zahtjev da budete obaviješteni koje podatke smo registrirali i uzeti iznimku od registracije prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ako su podaci pogrešni, nepotpuni ili nebitni, imate pravo na ispravljanje ili brisanje podataka.

DARMA, obrt za izradu čuva osobne podatke i relevantne podatke o kupnji jedanaest godina prema zakonu o knjigovodstvu.

Ako želite više informacija ili želite promijeniti svoje osobne podatke, slobodno nam se obratite. Možete nam pisati na našu adresu: [email protected]

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Podaci su registrirani u DARMA, obrt za izradu i čuvat će se jedanaest godina. Nakon toga informacije će biti izbrisane. Kontrolor podataka na Eli’s Fantasy web stranici je Jelena Brozović (vlasnica obrta).

Imate pravo na pristup informacijama koje su registrirane o vama. Ako smatrate da podaci nisu točni, imate pravo na ispravljanje informacija. U nekim ćemo slučajevima morati izbrisati vaše podatke ako to zatražite od nas. Na primjer, to može biti ako informacije više nisu potrebne za određenu namjenu.

Molimo kontaktirajte nas ako smatrate da se vaši osobni podaci ne obrađuju u skladu sa zakonodavstvom. Upite o tome možete poslati u DARMA, obrt za izradu nakita, Štale 42, 51253 Bribir ili  putem e-maila: [email protected].

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Kolačići preglednika

Naša web stranica može koristiti „kolačiće“ za poboljšanje korisničkog iskustva.

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, na taj način ćete uključiti spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je radi vaše udobnosti i lakeg korištenja web stranice tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Upamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Obrasci za kontakt

Podnošenje obrazaca za kontakt čuvamo u trajanju od 5 godina, u svrhu usluge kupcima, ali ne koristimo podatke poslane putem njih u marketinške svrhe.

Zaštita podataka

Usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, pohrane i obrade podataka i sigurnosne mjere kako bismo se zaštitili od neovlaštenog pristupa, izmjena, otkrivanja ili uništavanja vaših osobnih podataka, korisničkog imena, lozinke, podataka o transakcijama i podataka pohranjenih na našoj web stranici.

Ako želite više informacija ili želite promijeniti svoje osobne podatke, slobodno nam se obratite. Možete nam ili pisati na našu adresu:
DARMA, obrt za izradu nakita
Štale 42, 51253 Bribir, Hrvatska

ili nas kontaktirajte putem telefona 099/741/4360 ili e-maila: [email protected]

Promjene politike privatnosti

Eli’s Fantasy ima diskrecijsko pravo da u bilo kojem trenutku ažurira ovu politiku o privatnosti. Kad to učinimo, objavit ćemo obavijest na naslovnici. Ohrabrujemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi pronašli bilo kakve promjene kako bismo bili informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Prihvaćate i suglasni ste da je vaša odgovornost periodično pregledavati ovu politiku privatnosti i biti svjesni izmjena.

Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem ove web stranice označavate da prihvaćate ova pravila. Ako se ne slažete s ovim pravilima, nemojte koristiti našu stranicu. Vaša daljnja upotreba web stranice nakon objavljivanja promjena u ovom pravilniku smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.

Kontaktirajte nas!

Pitanja, komentari i zahtjevi u vezi s ovim pravilima o privatnosti dobrodošli su i slobodno ih uputite na e-mail adresu: [email protected].