Povrat robe i novca

Iskreno se nadamo da ste zadovoljni kupljenim proizvodima, ali ako ga iz bilo kojeg razloga želite vratiti imate pravo odustati od kupnje bez navođenja razloga. To možete učiniti u roku od 14 radnih dana od primitka robe. Ako želite iskoristiti pravo na odustajanje, pošaljite nam e-mail na [email protected] ili pisanu obavijest poslanu preporučenom poštom s povratnicom na adresu: DARMA, obrt za izradu nakita, Štale 42, 51253 Bribir. Obavezno navedite vaše puno ime i prezime, točnu adresu i broj narudžbe.

Svakako imajte na umu da na našoj stranici kupujete rukom rađene proizvode pa svako odstupanje od fotografijom prikazanog proizvoda i moguće male nesavršenosti samo su dokaz unikatnosti i originalnosti.

Vaš povrat kupljenog proizvoda prihvaćamo samo pod uvjetom da je proizvod neoštećen, nekorišten, u originalnom stanju i originalnom pakiranju.

Ako vraćate kupljeni proizvod preporučamo da ga šaljete Hrvatskom Poštom i to preporučenom pošiljkom kako bi dobili prijamni broj pošiljke i tako bili sigurni da nam je proizvod dostavljen, inače ne snosimo nikakvu odgovornost u slučaju izgubljene pošiljke.
Adresa na koju šaljete proizvod razlikuje se od adrese obrta: Jelena Brozović, Franje Čandeka 35B, 51000 Rijeka.

DARMA će vam vratiti cjelokupni iznos isključujući troškove slanja (trošak slanja i trošak povratne pošiljke) što je prije moguće, a u svakom slučaju najkasnije 30 dana od datuma kada je DARMA, obrt za izradu nakita obaviješten o vašoj namjeri da ostvarite pravo na povrat.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

U slučaju da želite otkazati narudžbu javite nam što prije na e-mail adresu: [email protected]

PROIZVODI NA POPUSTU

Proizvodi koji su na popustu ne mogu biti vraćeni. Prihvaćamo povrat isključivo onih proizvoda koji imaju punu cijenu.

Welcome to Eli’s Fantasy Jewelry shop!

If you are located outside of Croatia you can buy our products here:

https://www.etsy.com/shop/Elisfantasy