Povrat robe i novca

Iskreno se nadamo da ste zadovoljni kupljenim proizvodima, ali ako ga iz bilo kojeg razloga želite vratiti imate pravo odustati od kupnje bez navođenja razloga. To možete učiniti u roku od 14 radnih dana od primitka robe. Ako želite iskoristiti pravo na odustajanje, pošaljite nam e-mail na [email protected] ili pisanu obavijest poslanu preporučenom poštom s povratnicom na adresu: DARMA, obrt za izradu nakita, Štale 42, 51253 Bribir. Obavezno navedite vaše puno ime i prezime, točnu adresu i broj narudžbe.

Svakako imajte na umu da na našoj stranici kupujete rukom rađene proizvode pa svako odstupanje od fotografijom prikazanog proizvoda i moguće male nesavršenosti samo su dokaz unikatnosti i originalnosti.

Vaš povrat kupljenog proizvoda prihvaćamo samo pod uvjetom da je proizvod neoštećen, nekorišten, u originalnom stanju i originalnom pakiranju.

Ako vraćate kupljeni proizvod preporučamo da ga šaljete Hrvatskom Poštom i to preporučenom pošiljkom kako bi dobili prijamni broj pošiljke i tako bili sigurni da nam je proizvod dostavljen, inače ne snosimo nikakvu odgovornost u slučaju izgubljene pošiljke.
Adresa na koju šaljete proizvod razlikuje se od adrese obrta: Jelena Brozović, Zvonimirova 16, 51000 Rijeka.

DARMA će vam vratiti cjelokupni iznos isključujući troškove slanja (trošak slanja i trošak povratne pošiljke) što je prije moguće, a u svakom slučaju najkasnije 30 dana od datuma kada je DARMA, obrt za izradu nakita obaviješten o vašoj namjeri da ostvarite pravo na povrat.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

U slučaju da želite otkazati narudžbu javite nam što prije na e-mail adresu: [email protected].

PROIZVODI NA POPUSTU

Proizvodi koji su na popustu ne mogu biti vraćeni. Prihvaćamo povrat isključivo onih proizvoda koji imaju punu cijenu.